dissabte, 12 de maig del 2018

Room 25

Joc de rols ocults i programació en què intentem escapar d’un laberint. Basat en la película de The Cube, som un grup de concursants d’un reality show televisiu, on les habitacions tenen trampes mortals. A més un o dos dels jugadors son guàrdies e intentaran que no escapin amb vida.


Al principi de ronda programar en dues accions i les anirem fent per ordre de jugadors, així que a vegades et trobes en situacions poc desitjables… com la cambra de mort instantània o la de gas verinós, o la que està inundada… o emputjant a un aliat cap a la seva mort. Espera, si sóc un guàrdia, això sí que m’interessa… però que no ho sàpiga ningú…


A tot això s’ha d’afegir el fet de que el taulell el podem manipular movent les diferents files i columnes segons les nostres necessitats. També, gràcies a l’expansió, cada personatge té una habilitat especial i apareixen uns robots per acabar-ho d’arrodonir. A més, a l’expansió apareix la casella de regeneració, que permeti ressuscitar a algun dels morts, solucionant un dels problemes d’aquest joc: quan et mors ja surts del joc.



http://www.alejostenuki.com/meeples/room-25/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada