dissabte, 12 de maig del 2018

Proposta de videos a youtube

Bé, tal i com vam comentar a l’última trobada, s’ha proposat de fer videos de jocs de taula. Tant es podrien fer revisions de jocs com sessions de partides.


 


Esquema general


Ens podem plantejar fer dos tipus de videos: sessions de partides o revisions a seques dels jocs amb comentaris. Potser podriem adequar cada video segons el joc que fem…


Jocs a fer


Seria interessant compaginar novetats del mercat (Sagrada, Caledonia, Gloomhaven…) amb clàssics (catan, alta tensión…). A més, també es podrien revisar jocs tipus fillers o dissenyats per 2 jugadors.


Idiomes


Tot i que hi ha una dominància clara al grup del català i hi ha una mancança generalitzada de videos en català, crec que això ens aportaria poques visites. Amb tots els respectes pels nadius catalans, la població diana d’un video en català es limita a uns quants frikis dins dels 7 milions de catalans. En castellà, la població diana es multiplica… a més sembla ser que la gent directament busca els videos en castellà o anglès, perquè els pocs videos que hi ha en català tenen especialment poques visites.


Una alternativa seria, per exemple, fer la introducció del joc, les regles i els comentaris finals en castellà (editant-ho independentment) i la partida en si en català.


Disposició de càmeres


Com les posem per a que quedi millor? Tipus Dice Tower? el comentarista surt de cara i després s’enfoca la taula de forma independent. Tipus GameNights? Es veu mes la cara, les converses i opinions que no pas el joc en sí…


Grups per fer-ho


Bé, es obvi que si tirem això endavant no podrem fer partides de 6 jugadors. Hauran de ser de 3-4. Per tant s’hauria de valorar quedar un dia a la setmana per fer això i un altre dia per fer les nostres partides… O que el dia de la partida, la gent del traster gravi i la gent del garatge juguin a altres jocs.



http://www.alejostenuki.com/meeples/proposta-de-videos-a-youtube/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada