dissabte, 12 de maig del 2018

Nit temàtica de misteris

Ahir vam tenir una nit força monotema. Tot i que primer va caure un oso Park (Bärenpark a la BGG), després es van fer dos deceptions: Murder in Hong Kong i un Mysterium.


 



Deception: Murder in Hong kong


Es tracta d’un joc de rols ocults, estil Resistencia Avalon. Hi ha hagut un assassinat, un jugador es el forense que anirà donant pistes sobre l’assassí. L’assassí prèviament, i de forma secreta, haurà informat al forense de quina és l’arma del crim i la pista principal, d’un seguit de cartes que hi haurà.


A partir d’aleshores, el forense anirà posant pistes sobre la taula dins una selecció limitada… A vegades serán pistes prou interessants i a vegades més desconcertants que res més. A tot això, l’assassí intentarà sembrar la confusió sobre tot el grup per a que ningú sospita d’ell.


 


 



Mysterium


Es Halloween i els fantasmes tenen les seves capacitats paranormals en el seu punt més àlgid. Hi ha hagut un crim i un fantasma (jugador màster) ens enviarà visions des del mes enllà per tal de que nosaltres (experts en el tema) averigüem qui ha sigut l’assassí, la localització i l’arma. Un joc cooperatiu, amb una barreja entre el Clued u el Dixit.



http://www.alejostenuki.com/meeples/nit-tematica-de-misteris/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada