dissabte, 12 de maig del 2018

D'excursió a la muntanya

Aquestes setmanes resulten irregulars amb alguns habituals de vacances, alguna trobada a mitjans de setmana… I trobades a llocs poc habituals…


Aprofitant que érem quatre gats, vam anar a casa d’en Marc. Sort del GPS perquè el sentit de l’orientació no ens hi hagués portat pas.


Vam estrenar el Room 25. Un joc semicooperatiu amb rols ocults on hem d’escapar d’una presó, mentre que un o dos jugadors intentaran que ningú escapi. La Carla va deixar entreveure massa aviat que era part dels guardes i al cap de poc vaig aprofitar l’ocasió per matar a en Marc. En Víctor i la Mireia no van poder tot sols contra dos guàrdies. Potser 2 guàrdies per a 5 jugadors es masa desequilibrat..


Després vam fer un Sushi Go, un drafting de cartes clàssic; un Skull Kings amb Ron de penalització per les caigudes… I un ricochet Robots.


Com a moment èpic de la nit em quedo amb el Skull King quan teníem 6 cartes i es van demanar 10 entre tots. A la ronda següent, vam demanar 0 cartes i en Marc només 1. Per tant segur que hi hauria molts errors. Així que en Víctor, la Carla i jo vam anar acumulant errors. A l’última ronda, en Marc i la Mireia tenien 0 mans guanyades. A més, per ordre, Marc anava penúltim i la Mireia última. La resta vam jugar cartes normaletes i en Marc llença el Skull King. La carta més poderosa del joc i per tant gairebé segur que s’enduu la mà… I la Mireia treu una fantástica sirena com a última carta!!! Tots dos es destrossen la puntuació a l’últim moment, genial.



http://www.alejostenuki.com/meeples/dexcursio-a-la-muntanya/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada