dissabte, 12 de maig del 2018

Blood Rage - un Euro de lluites

A Blood rage, cada jugador controla un clan de Vikings. Quan arribi Ragnarök, la fi del mon, hem de sortir per la porta gran, amb una mort gloriosa i assegurar-nos el nostre lloc al Valhalla, al costat d’Odin. Farem invasions i saquejarem pobles. A més es poden complir missions mentre millorem les estadístiques del nostre clan o simplement suicidar-nos per aconseguir punts (això últim no sembla gaire gloriós, no?).


Es tracta d’un Kickstarter (també conegut com a Hypestarter) del 2015, amb múltiples premis durant finals del 2015 i el 2016. No es habitual veure un eurogame amb batalles i figures tant espectaculars com aquestes:


De 2 a 5 jugadors. de 60 a 90 minuts. Tot i que la primera partida ha passat de llarg de les 2 hores amb l’explicació i l’analàsi-paràlisi inclosos. Al principi es fa servir un mecanisme de drafting per a repartir les cartes i a partir d’aleshores gestionarem els punts d’acció (Rage) que tenim per poder envair o jugar nous jugadors… o noves habilitats.


La primera partida va acabar amb una victòria aplastant d’en Victor, que va aconseguir 50 punts extres per les estadítisques del clan i 30 punts extres per tenir molts guerrers al taulell… La partida es va fer una mica llarga per l’anàlisi-paràlisi ocasional que es dona i va haver-hi un parell d’errors de regles.

Tot i així, sembla que en general el jugadors van gaudir la partida.



http://www.alejostenuki.com/meeples/blood-rage-un-euro-de-lluites/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada