dimecres, 16 de maig del 2018

Azul - el joc familiar de 2017

A Azul ens encarreguem de formar els mosaics que decoraran les parets del palau de Evora (a Portugal). A cada torn anirem agafant totes les peces d’un mateix color de la fàbrica que ens interessi. D’aquesta manera omplirem les files per poder completar una casella del mosaic.



El mecanisme ens recorda al Sagrada: un pool central d’on agafar peces i certes limitacions de col·locació. A més, cada peça posada al mosaic puntuarà per peces adjacents verticals i horitzontals, per tant aquesta es l’essència dels combos. Al final de la partida es puntuaran també les columnes i files completes.


L’any passat va rebre el premi a joc familiar de l’any a la board game geek i ja acumula un bon ventall de reconeixements. Fa poc ha sortit l’edició en castellà i ja està disponible a les tendes locals. Fins a 4 jugadors, les partides duren una mitja hora aproximadament, un cop s’hi sap jugar.

Tot i que el mecanisme de joc es similar a Sagrada, la composició del mosaic es menys complexe que les vidrieres del Sagrada. A canvi, permet una interacció més directa. Com veureu, els components també tenen una estètica molt atractiva.


 



# of Players
Playing Time
Mfg Suggested Ages

Infos courtesy of boardgamegeek.com. More Infos.



http://www.alejostenuki.com/meeples/azul-el-joc-familiar-de-2017/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada