dissabte, 12 de maig del 2018

A dues taules

Aquest cap de setmana erem 6 jugadors. Després de comprobar que la majoria de trobades son de més de 4 jugadors i hi ha jocs que no es poden jugar mai, vam decidir jugar en dues taules. A la primera, la bona, vam jugar un Sagrada, on en Víctor ens va fortre una apustuflant pallissa a en Gerard i a mí. A l’altre taula va caure un Imhotep… amb conflicte/tongo durant el recompte dels punts al final de la partida.


Després vam unir-nos per fer un Concept a 6 jugadors. Curiós concepte de joc. Té certa similitud amb el pictionary o el tabú, però només es poden seleccionar uns quants dibuixos d’un taulell. Els dibuixos a vegades son molt generalistes i sembla que despistin més que no pas ajuden, però es fa força entretingut.


També vam probar el Rhino Hero, un joc de fer una torre de cartes i veure a qui li cau… recorda una mica al jenga pero amb cartes amb poders especials. Una ximpleria de joc que ens va fer riure una bona estona.


Per continuar la nit va sortir el Timeline de música i cinema… i la meva mancança de coneixements en aquest camp va quedar al descobert. Per quan un Timeline de ciència? Eh? Finalment va caure un Sitting ducks… on només podriem destacar la ronda on l’Hector va passar de primer a penúltim per la mort consecutiva de 3 ànecs…



http://www.alejostenuki.com/meeples/a-dues-taules/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada