diumenge, 29 de gener del 2017

Una nit molt variada

La nit d'ahir originalment havia de ser una nit tranquila i terminar aviat. No va poder ser. Els ànims ens van poder i vam probar més jocs del que tocava...  Quina llàstima!!!

Primer vam començar amb el Quadropolis,  un joc on hem de construir una ciutat seguint una mecànica curiosa a l'hora d'agafar peces i també a l'hora de posar-les en joc. Segurament les pròximes partides no estaran tan esbiaxades com aquesta.

Després, l'atzar va fer que juguessim al Biblios.  Un filler sencill però també amb una mecànica de sorteig de cartes poc ordinària...  Amb un component de "push your luck" força entretingut. Va ser la partida estel·lar, on ningú es va quedar amb cap carta verda i ningú va puntuar en aquest dau. Si algú l'hagués agafat, hagués guanyat la partida. 


Després va venir un Survive: Escape from Atlantis, on en Xavi va arrasar a la resta de jugadors que no ens vam saber gestionar bé les barques i vam morir a tort i a dret. Tot això amb l'ajuda de les omnipresents balenes...

Al final els jugadors ens haviem quedat amb ganes de repetir el Biblios i van sortir dues partides mes amb resultats diversos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada