dimarts, 10 de maig del 2016

Ludivers 2016 a Girona

Una mica d’informació del Festival Ludivers:

Què és LUDIVERS?
Un festival dedicat a les cultures de la imaginació que es du a terme a Girona durant el mes de juny, entenent que la imaginació i la creativitat és una de les principals eines socials que potencien el creixement individual i col·lectiu.
Entenem com a cultures de la imaginació totes aquelles disciplines, artefactes o activitats creatives que fan que una persona: aprengui, creï, comparteixi, aporti, innovi, etc.
És un festival que forma part del “Girona Ciutat de Festivals“, amb la repercusió i importancia que et dona aquest fet.

Impacte LUDIVERS?
Va destinat principalment a les Families i a tot públic consumidor de jocs.
També té un bon tàrget dins el món educatiu i del lleure (Educadors, monitors, etc..) Procedència: Girona, Barcelona i Sud de França.
Presència anual amb altres esdeveniments: Fira Alchimie de Jeu a Toulousse, Fira de mostres de Girona, Activitats dins el Girona 10,…
Festival agermanat amb festivals del Sud de França.
Públic edició 2015: 8.000 persones
Planetes: juganer, imaginari, econstruïm, art&ciència, històric, gastrolúdic i click&dit.

Aquest any el Planeta Juganer tindrà dos horaris:

  • Al matí dins l’Espai Cívic Mercadal, de 11h a 17h, hi podrem trobar l’espai d’Autor i Prototips, així com Clubs, partides de Rol, algun que d’altre Torneig, i més activitats que puguin sortir, com poder alguna xerrada o taula rodona.
  • A la tarda ja a la plaça Constitució, de 17h a 24h, hi tindrem l’espai de joc de taula amb la Ludoteca per triar un joc i jugar en familia. A la mateixa plaça hi tindrem les diferents editorials presentan y dinamitzant les seves novetats.

Informació extreta de la web de ludus mundi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada